Image
President

Advies / Consultancy


Wil je advies en begeleiding bij de aankoop of verkoop van een paard of pony? Wil je eens een eerlijk en objectief advies over je paard, het rijden, de manier hoe je je paard houdt, of wat dan ook? Ik help je graag. Niet alleen met de paarden zelf maar ik heb kennis en ervaring in de gehele hippische branche.

Paarden

Doordat ik al meer dan 20 jaar actief ben als instructeur en al bijna 30 jaar als ruiter, heb ik zo veel paarden gezien, gereden en er mee gewerkt dat ik veel kennis heb.

Regelmatig wordt ik door mensen die een paard of pony zoeken gevraagd om mee te gaan kijken, om het paard te beoordelen en advies te geven.

Wil je graag objectieve en eerlijke begeleiding als je een paard gaat kopen? Ik kan je daarbij helpen en ik vind eerlijkheid en openheid daarin van essentieel belang. In dit traject is het belangrijk dat je elkaar kunt vertrouwen en er wordt dan ook zeker de tijd genomen om elkaar te leren kennen, zodat er passende hulp en advies geboden kan worden en de juiste match gemaakt kan worden.

Meer info

Hippische branche

Ik heb niet alleen veel kennis en ervaring met paarden zelf,  maar in de gehele hippische branche.

Door mijn jarenlange ervaring bij de KNHS, heb ik een brede kijk op de hippische wereld en veel kennis van verschillende disciplines. Daarnaast heb ik door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd.

Heb je een idee en wil je eens van een ervaren persoon advies over of dat idee aan zal slaan en hoe je dat het beste aan kunt pakken? Wil je advies met betrekking tot het organiseren van evenementen, clinics, wedstrijden, cursussen en dergelijke?

Afhankelijk van je vraag wordt er gekeken welk advies en ondersteuning ik kan bieden. Wat je vraag ook is, ik zal altijd een eerlijk en oprecht advies geven en me volop inzetten om je verder te helpen.

Meer info
Image