Image
President

Projecten


Heb je een leuke opdracht of project in de hippische sector en zoek je iemand om dit op te pakken en uit te voeren? Of heb je alleen nog maar een idee en hebt iemand nodig om dit voor je uit te werken. Ik heb zeer veel ervaring met zeer diverse opdrachten en projecten, voornamelijk op het gebied van hippische opleidingen en kan je ondersteunen op uiteenlopende vlakken..

Enkele voorbeelden:

  • Organiseren van evenementen en grote clinics, zoals het KNHS Trainersseminar
  • Begeleiding van cursisten
  • Opstellen van opleidingsprogramma’s en lesroosters
  • Begeleiding en scholing van examinatoren en docenten
  • Bedenken, organiseren en coordineren van diverse cursussen, instructiedagen, clinics, workshopdagen, examens, etc
  • Opleidings- en bijscholingsvoorstellen maken
  • En nog veel meer!

Ook heb ik ruime ervaring in het samenwerken met nationale en internationale organisaties zoals NOC*NSF, FEI, IGEQ en onderwijsinstellingen (AOC’s).

Ik kan zeer goed zelfstandig werken, ben gestructureerd maar toch flexibel en ik houd goed het overzicht. Daarnaast beschik ik over zeer veel kennis van en ervaring in de hippische sector. Ik ben zelf ook nog actief als ruiter en instructeur, waardoor ik middenin de ‘paardenwereld’ sta. Deze combinatie maakt mij tot een zeer geschikt persoon voor opdrachten en projecten in de hippische branche.

In de maanden maart t/m juni 2019 ben ik druk bezig geweest met een heel leuk project in opdracht van de KNHS en de FEI: het organiseren van een meerdaagse internationale cursus voor FEI dierenartsen.

Deze cursus vond plaats op 22 en 23 mei in Utrecht en was volledig volgeboekt. Ruim 50 top dierenartsen, uit 13 verschillende landen namen deel aan deze FEI cursus. Onder leiding Marianne Sloet (NED), John McEwen (GBR) en Taskin Ozdemir (TUR) werden de dierenartsen bijgeschoold. Ook het sociale aspect en het uitwisselen van ervaringen was een belangrijk onderdeel, naast het updaten van de kennis en het kennis nemen van de nieuwste ontwikkelingen  en onderzoeken en FEI reglementen. Alle 3 de Course Directors vonden de samenwerking met mij zeer prettig, ik kreeg veel complimenten van de deelnemers en ook de samenwerking met de KNHS en de FEI verliep uitstekend.

Nu ook de afrondende werkzaamheden rondom dit project afgelopen zijn, heb ik weer ruimte om nieuwe (parttime) opdrachten en projecten aan te nemen. Heb je ondersteuning nodig bij een groot evenement, wil je een cursus of clinic organiseren, heb je een ander project wat je door een ervaren en zelfstandig persoon wilt laten uitvoeren? Neem dat gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer info
Image